På de guidede busture lægger vi vejen forbi fem af lokalområdets passionerede fødevareproducenter.
Hvert sted kommer vi med bag kulissen og får historierne bag håndværket – og så skal vi naturligvis smage på de mange lækre råvarer og gå på opdagelse i de hyggelige og velassorterede gårdbutikker.
Undervejs på turen fortæller guiden om lokalområdet og sørger for, at vi alle får stillet sult og tørst – med velsmagende lokale produkter naturligvis.
Vi slutter dagen på Uddannelsescenter Holstebro (UCH). Her skal vi sammen med kokken Casper Frederiksen tilberede et lækkert aftensmåltid med de friske, lokale råvarer, som guiden har indkøbt på turen. Vi lærer noget om de lokale produkter, tilberedning og anretning og afslutter dagen med en velfortjent – og uden tvivl velsmagende – vestjysk middag.
Familieturene er for dig med børn, for her laver vi nemlig også en børnevenlig menu.
Familieturen gennemføres d. 2. juli, 9. juli, 25. juli og d. 1. august 2013.
Voksenturene gennemføres d. 3. juli, 10. juli, 26. juli og d. 2. august 2013.