Billedserie
Hent Adobe Flash player
Billeder fra Vestjyske Livretter
En vestjysk kogebog bliver til
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Extranet

Regional Madkultur Vestjylland


Vestjylland er godkendt som kandidatregion til mærkningsordningen Culinary Heritage eller på dansk Regional Madkultur. Områdets producenter og spisesteder kan indsende en ansøgning om optagelse i foreningen Regional Madkultur Vestjylland.

Læs mere om Culinary Heritage


6 gode grunde til at være medlem:

1) Øget omsætning
2) Profilering i fælles folder
3) Gratis deltagelse i markeder
4) Brug af logoet i markedsføring
5) Fælles markedsføring
6) Tilbud om kurser, workshops m.m.
 
Der er mange flere grunde.

Bestyrelsen

Formand for bestyrelsen er Bent Gråkjær, Westergaards Hotel

Vedtægter

Vedtægterne er senest ændret på generalforsamlingen d. 15. marts 2011.
 
Prisen for medlemskab er 3000,- + moms / år.
Nye medlemmer får det første år til rabatpris 2000,- + moms.

Kriterier

I Regional Madkultur bliver der opstillet nogle helt klare kriterier, der skal opfyldes før fx en producent eller restaurant kan blive medlem – ud over selvfølgelig kravet om at være lokalforankret i Vestjylland. Regional Madkultur er ikke et decideret kvalitetsmærke, men Regional Madkultur Vestjylland kan stille stammere krav end de generelle krav.

Ansøgninger

Alle vestjyske fødevareproducenter, forarbejdningsvirksomheder, spisesteder m.fl. kan søge om at få lov at bruge mærket. Udfyld ansøgningsskemaet og send det til:

Regional Madkultur Vestjylland
c/o Westergaards Hotel
Att. Bent Graakjær
E-mail: info@wgh.dk
Tilknyttet fil:    Ansøgningsskema (104 Kb)

Medlemmer af Regional Madkultur Vestjylland

Følgende er medlem af Regional Madkultur Vestjylland:

Dansk And, Vinderup
Fish & Moore, besøgsadresse: Cafe Sommerfisk, Fjand 
Hveddegaard, Kibæk
Hvide Sande Røgeri & Spisested, Hvide Sande
Kræmmergård, Bækmarksbro
Kræs Butik, Café & Restaurant, Ringkøbing 
Nyborggaard, Vildbjerg
Sevel Kro, Sevel
Sinatur Skarrildhus, Kibæk
Staarup Haandbryg, Højslev
Tvis Honning, Holstebro
Venø Lam og Kartofler, Struer
Westergaards Hotel, Videbæk
Ringkøbing Skjern Museum
Vikingemuseet Bork Havn, Sdr. Bork
Skjern Å Honning, Astrup
Nørre Vosborg, Vemb
Claudis Have, Lemvig
Kostakademiet, Spjald
Ausumgaard, Hjerm
Hotel Fjordgaarden, Ringkøbing
Laugesens Have, Videbæk
Stauning Whisky, Stauning
Herregårdens Madbutik, Timring
Restaurant Skyttegården, Hjerl Hede
CF KITCHEN, Struer
Køkkenet Åkanden, Tarm
Det Gode Køkken, Holstebro
Vesterhavsoksen, Vejlby

Læs mere om medlemmerne på Culinary Heritage hjemmesiden eller facebook

Regional Madkultur Vestjylland udgiver også en folder, der præsenterer alle medlemmerne med en kort beskrivelse og er placeret på et kort over Vestjylland.
Tilknyttet fil:    Folder 2013 (11267 Kb)

Hent Regional Madkultur app'en

Brug app'en til at guide dig rundt mellem de vestjyske fødevareproducenter og restauranter med lokale retter og råvarer på menuen.
11-04-2014
Spis naturen!
Tag ud i den vestjyske natur og find vilde, spiselige planter.

Madlandet i vest har lavet tre ture, hvor du ved hjælp af koordinater, billeder og beskrivelser selv kan finde de vilde, spiselige planter ved Resen Hede, Bremdal Strand og Livbjerggaard.

 
Læs mere
Madlandet i vest   |  9690 8808   |  info@navigators.dk